keyvisualHome
Pups verwacht 2019
Voorstellen
Nieuws
De Hovawart
Onze honden
Pups
Week 1
Week 2
Week 3
Week 4
Week 5
Week 6
Week 7
Foto's
Contact

 

 

 

21 september 2015

In alle drukte ben ik gewoon vergeten te vertellen welke namen er zijn ingediend bij de Raad van Beheer. De teefjes gaan Attack, Anka, Aika en Aafke heten en de reuen Aaron en Andor. Als de chipper komt, zal de naam aan een pup toegekend worden en komt dit op stamboom te staan samen met de kennelnaam Von Schlitzohr. 

De ontwikkelingen gaan ontzettend snel en elke keer zie en vooral HOOR je weer andere dingen. De stembanden zijn ze allemaal goed aan het ontwikkelen en vooral blaffen/grommen vinden ze een leuke bezigheid. Voor en na het eten bij Suus, hebben ze hun gekke 5 minuten. Heel druk spelen en elkaar uitdagen maar het zijn echt nog maar 5 minuten. Daarna vallen ze weer in een hele diepe slaap, tot de volgende voeding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 september 2015 

De pups zijn alweer 2 weken en daarmee gaan we ook de 3 week alweer in. Het werd weer hoog tijd voor nieuwe foto's want er is al weer een hele hoop gebeurd. Ze lopen/waggelen op 4 pootjes door de werpkist, een aantal blaffen al op hun manier en de oogjes zijn bij allemaal al open! Niet dat ze al veel zien maar het ziet er al zo anders uit. 

Vandaag staan de 2 heren in de schijnwerpers en dat zijn de pups met het rode en groene bandje. 

 

Top
Von Schlitzohr hovawarts | info@vonschlitzohr.nl