keyvisualHome
Pups verwacht 2019
Voorstellen
Nieuws
De Hovawart
Onze honden
Pups
Foto's
Contact

 

 

 

15 januari 2019: 

Een nestje in de planning!? Nee, niet hier bij ons maar de fokster van onze Fien en Suus heeft een nestje Hovawart pups in de planning. Zie voor meer informatie de site www.vandehuppelhoeve.be 

Bij interesse graag contact opnemen met Inge Overmeire via inge.overmeire@kpnmail.nl

Aangezien Inge tegenwoordig in Nederland woont, worden de pups in Nederland geboren. 

 

 

 

 

04 september 2015: 

Hoera! Suus is op 2 september 2015 bevallen van 6 pups! 4 teefjes en 2 reutjes, allen black & tan. 

Kijk en lees onder 'pups' voor het verdere verloop.  

*er zijn geen pups meer beschikbaar*    

  

 

31 juli 2015:

Al een tijdje hadden wij een vermoeden en dat vermoeden werd alleen maar sterker en sterker maar de echo heeft het vandaag bevestigd.. Suus is drachtig!

Op de echo waren meerdere vruchtzakjes te zien maar tot aan de bevalling moeten we geduld hebben voor wat betreft het aantal pups, verdeling reu/teef en van kleur. 

Het allerbelangrijkste is dat Suus een goede dracht en bevalling heeft en dat er gezonde pups geboren worden! 

Rond 03-09-2015 is zij uitgerekend.  

 

 

juli 2015:

Goed nieuws van het Chito- en Suusjesfront!! Suus is vrijdag 3 juli gedekt door Chito. Over 4 weken zal een echo hopelijk uitwijzen dat ze drachtig is!  

 

  

mei 2015:

Na aan ingelaste pauze hebben wij enige tijd geleden weer de draad opgepakt om te zoeken naar een geschikte partner voor Suus en die hebben wij samen met de HCN gevonden!

Wij zijn erg blij dat wij de volgende loopsheid van Suus, die wij rond juni/juli 2015 verwachten, mogen afreizen naar de nederlandse reu Chito!

Hopelijk zal in dit geval 'wat je van ver haalt is lekker' niet gelden want Chito woont bij ons heel dichtbij!

Wij hopen op een geslaagde ontmoeting!

Onder het kopje pups en op de website van de eigenaresse en fokker van chito, kunt u meer informatie over hem vinden.  

 

 

oktober 2014:

Een nestje fokken lijkt soms zo vanzelfsprekend maar hoe goed de voorbereidingen ook zijn van zoveel mensen, in de praktijk kan het toch soms anders lopen.

Rabauke en Suus hebben een hele leuke tijd met elkaar gehad maar helaas heeft dit niet tot een geslaagde dekking mogen leiden. 

Wij hebben genoten van alle hulp en gastvrijheid, daar heeft het zeker niet aan gelegen! 

Suus is nog steeds haar blije en gelukkige zelf en wij genieten met volle teugen van haar en Fien. Komende periode heel even niets om daarna weer met net zoveel zin en frisse moed naar de volgende loopsheid van Suus werken! 

 

september 2014:

Yesss! Suus (Jans van de Huppelhoeve) is loops geworden dus dat betekent dat wij zeer binnenkort zullen afreizen naar de 5 jarige blonde reu Rabauke von Jesses Meute. 

Wij hopen op een geslaagde ontmoeting!

Onder het kopje pups en op de website van de fokker van Rabauke, kunt u meer informatie over hem vinden.  

 

  

20 april 2014:

Afgelopen periode heeft alles in het teken van Suus en haar loopsheid gestaan en daarmee ook het bezoek aan de dekreu Baily. 

Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Suus en Baily hebben een paar hele leuke dagen gehad waarbij ze flink gespeeld en geoefend hebben maar er heeft geen geslaagde dekking plaatsgevonden. 

Voor alle partijen erg jammer maar wij pakken het gewone leven weer even op om kort daarna ons weer te richten op Suus haar volgende loopsheid. 

Samen met de HCN zijn wij al druk op zoek naar een geschikte partner (+reserve)! Hopelijk kunnen wij rond augustus/september 2014 afreizen naar een dekreu!

 

 

8 april 2014:

Elke aankomende loopsheid kun je de klok er bijna op gelijk zetten behalve net die ene keer... Suus is vorige week loops geworden en sneller dan verwacht :-)

Samen met Suus hebben wij de reu al ontmoet en dat is Baily aus dem Vogelnest uit Duitsland. Ze vonden elkaar erg leuk en speelden alsof hun leven er vanaf hing. Hopelijk zal deze vriendschap leiden tot meer en uitmonden in een nestje hovawart pups! 

Onder het kopje 'pups' staat een foto van Baily. 

 

 

maart 2014:

Onze roedel is onverwacht uitgebreid met de hovawart reu Dichio (Drollig von der Rasselbande). Dit heerschap woonde tot voor kort met zijn bazinnetje in Berlijn maar vanwege omstandigheden was zij niet meer in staat om voor hem te zorgen. Dankzij zijn liefhebbende buurvrouw en http://hovawarte-in-not.de heeft hij zijn nieuwe huisje bij ons gevonden! 

Hier zijn verhaal: 

http://hovawarte-in-not.de/zuhause-gefunden/drollig-von-der-rasselbande-gen-dichio/

 

 

januari 2014: 

Op dit moment (januari, 2014) zijn alle voorbereidingen in volle gang om hopelijk ons eerste nest Hovawartpups te fokken met Suus (Jans van de Huppelhoeve).

Wij verwachten dat ze rond april/mei 2014 loops wordt!

 

Suus als pup 

 

 

Top
Von Schlitzohr hovawarts | info@vonschlitzohr.nl